Speciale lessen voor ouder en kind

Alle teken- en schilder lessen zijn zo ontworpen dat iedereen, ouder en kind, die nog nooit een penseel in hun handen hebben gehad er plezier aan zullen beleven.

The Seasons Art Class Almere is een perfecte manier om nieuwe technieken te leren, waar jullie je hele leven plezier van gaan hebben. Het wordt beslist een leuke ervaring die jullie nooit zullen vergeten en altijd zal koesteren!

 

De cursus heeft mede als doel het gezamenlijk creatief bezig zijn van ouders met hun kind(eren) te stimuleren en/of te versterken. En het is ook een prachtige kans om te kijken wat je het leukste vindt om te doen, of waar je talent ontdekt wordt!

 

http://ouder-enkindschilderlessen.nl/index_bestanden/image002.jpg

 

Wat is nou mooier om gezamenlijk een aantal kunstwerken te maken!

 

                        Seasons logo NL

Stap voor stap, we maken het heel makkelijk voor jou…..

We passen de lessen helemaal aan de wensen van de cursisten aan en geven jullie alle hulp die nodig is om jullie artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Het lesprogramma is heel interessant, zeer uitgebreid en leuk.

Gedurende de lessen zullen we 3 verschillende mediums onderzoeken:

Potloodtekenen, oliepastelkrijt, schilderen met acrylverf en alle bijbehorende technieken.

Stap-voor-stap begeleiding en lessen in de basistechnieken met de fijne kneepjes van het vak die jullie nodig hebben  om mooie kunstwerken te creëren.

Na 7 weken hebben jullie (ouder en kind) tenminste 10 originele kunstwerken helemaal zelf gemaakt, van ellipsen tot verbluffend mooie zeegezichten, waar jullie  veel plezier aan gaan beleven.

Aan het einde van de cursus kunnen jullie dingen tekenen en schilderen waarvan jullie nooit gedroomd zouden hebben dat dat mogelijk was.

Het concept is samen met een ouder, maar een kind kan ook alleen komen en is van harte welkom!